html> Kaloisten kyläyhdistys - ohjeita käyttäjille

Kaloisten kyläyhdistys ry
Valajärven mökki
Ohjeita käyttäjille

1. Mökin vuokranneet saavat käyttää mökkiä varaamansa ajan.

2. Mökillä on mökkikansio. Tutustu kansion sisältöön. Se opastaa mökin ja sen laitteiden käytössä. Kansiossa on myös hyödyllistä retkeilytietoa. Tutustu sähkölaitteiden käyttöohjeisiin ennen käyttöä.

3. Tarkista tulisijan kunto ennen kuin sytytät tulen. Käytä polttopuuta säästäen. Älä sulje peltejä ennen kuin hiillos on mustana, häkämyrkytysvaara!

4. Mökkiin tulee vesi omasta kaivosta. Vesijohtovesi on juomakelpoista. Se on tutkittu, ja tutkimustulos löytyy mökkikansiosta. Luonnonvedet suositellaan keitettäväksi ennen käyttöä juomavedeksi.

5. Tupakointi sisätiloissa on kielletty! Lemmikkien tuonti sisätiloihin on kielletty.

6. Jätteet on lajiteltava. Polta vain puhdas paperi. Erottele metalli- ja lasijätteet. Keräilyastiat metallille ja lasille löytyvät puuvajasta. Biojätteet kerätään bioskapussiin, suljettu bioskapussi viedään puuvajassa olevaan keräilyastiaan. Sekajätteille on oma keräilyastia.

7. Kirjoita vieraskirjaan nimesi ja havaintosi.

8. Tuo polttopuut valmiiksi sisälle seuraavaa käyttäjää varten, puille varattuun paikkaan.
Jos joudut tyhjentämään tulisijan tuhkasäiliön, huolehdi, että tuhka on kunnolla jäähtynyt ennen tuhkan poistoa.
Tuhkalle on varattu merkitty tynnyri puuliiterin nurkalla.

9. Suorita loppusiivous. Siivoa lähtiessäsi mökki ja sen ympäristö. Puistele vuodevaatteet ulkona. Imuroi koko mökki huolellisesti.
Tiskaa tiskit ja laita astiat paikoilleen. Pese tiskiallas ja pyyhi pinnat. Jätä sauna sellaiseen kuntoon kuin se tullessasi oli.
Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu tai se on puutteellinen, veloitamme asiakkaalta siivouksesta aiheutuneet kulut, vähintään 100 €.

10. Sulje ovet ja ikkunat huolellisesti! Palauta avain sopimuksen mukaan.